Verf voor binnen

Histor Perfect Finish radiator zijdeglans 750 ml lichte kleuren OP=OP

Histor Perfect Finish radiator zijdeglans 750 ml lichte kleuren is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van radiatoren en verwarmingsbuizen.
De lak is hittebestendig en behoudt mooi zijn kleur. De lak is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf.
Grondverf is niet nodig, je kan de lak direct op je radiator aanbrengen. De verf is makkelijk aan te brengen en sneldrogend.
  • Na 1 uur is de verf stofdroog 
  • Na 5 uur overschilderbaar.
  • Elke gewenste kleur
17,50 €

Histor Traplak 750ml lichte kleuren OP=OP

Histor Perfect Finish traplak anti-slip zijdeglans 7000 750 ml is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen.
De lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, hierdoor voorkom je uitglijden. De lak is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. De lak is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig, je kan de lak direct op je trap aanbrengen. De verf is makkelijk aan te brengen en je trap is snel weer beloopbaar. Na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar.
19,50 €