Referenties

Marjolein uit Zwolle 30-6-2021

Mijn huis is erg opgeknapt door het werk van Marcel. Ik vertrouwde hem volledig door zijn vakkundigheid en professionaliteit. Niet de goedkoopste, maar zeker waar voor het geld!!!

Yvonne uit Zwolle 29-5-2021

Het buitenschilderwerk is deskundig en vlot geverfd. Gezien de weersomstandigheden duurde het iets langer. Communicatie wanneer er geschilderd zou worden was zeer punctueel en helder.

Catharina Ringeling, Zwolle 22-9-2020

Frank uit Zwolle 13-9-2020We kennen elkaar al een aantal jaar. De kwaliteit van het werk is telkens weer zoals je van te voren verwacht. Ziet er wederom prima uit.

Dhr/mevr. Samson uit Zwolle 6-7-2020

Onze woning heeft een algehele metamorfose gehad door Marcel en Alwin. Zowel de kozijnen als de buitenmuren. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het werk wat ze hebben geleverd. Fijne, betrouwbare en gezellige schilders.

Dhr/mevr. Le Fevre uit Zwolle 23-04-2020
Wij zijn super tevreden!!! Wonen in een klein appartementje, waar het passen en meten was tijdens de schilderwerkzaamheden, maar behalve dat Marcel echt vakwerk levert, heeft hij ons door zijn rust en overzicht goed door deze week geleid!!! We genieten nu elke dag van ons frisse “nieuwe” appartement!! TOPPER!!!

Janine uit Zwolle 28-11-2019

Marcel Onstenk is iemand die kundig is in zijn vak en zich daarin blijft ontwikkelen. Daarnaast heeft hij aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant en denkt hij mee. Hij werkt netjes en is prettig in de omgang, wat fijn is als iemand in je huis aan het werk is ;-)

Feddo uit Heino 9-10-2019

Marcel en zijn collega’s hebben fantastisch werk geleverd. Hef huis ziet er als nieuw uit. Marcel verstaat zijn vak als geen ander. Hij werkt vlot en netjes , communiceert duidelijk en komt afspraken na. Nog n compliment voor zijn stagiaire Sophie die de regenpijpen zo strak in de lak heeft gezet..., Marcel is naast schilder ook een fantastische werkbegeleider die jonge profs in wording vertrouwen geeft waardoor je kan zien dat zij zich op hun gemak voelen. Kortom wij zijn erg gelukkig met dit mooie resultaat. We beoordelen hem dus met een zeer terechte 10!

Angela uit Zwolle 9-10-2019

Er is goed geluisterd naar onze wensen. Het huis ziet er weer erg mooi uit. Marcel dacht ook met ons mee. We bevelen Onstenk zeker aan!

Mevr. R. Kelder uit Den Ham 4-10-2019

Super schilders
Netjes, correct en beleefd bedrijf. Ruimen alles netjes op. en het resultaat is geweldig!