Referenties

Rianne 13-06-2022 te Zwolle
Marcel Onstenk heeft ons nieuwbouwhuis voorzien van stucwerk, behang en schilderwerk. En wat is het mooi geworden! Marcel is flexibel, denkt mee en is een echte vakman. Een feest om aan het werk te hebben in je huis. Aanrader!

Arien uit Zwolle 1-11-2021

Marcel en z’n team hebben bij ons in verschillende ruimtes scanbehang aangebracht en plafonds, deuren, muren en plinten geschilderd. Dit naar volle tevredenheid.

H. Das uit Zwolle 31-10-2021

Erg betrokken schilder, toegankelijk en prettig om over de vloer te hebben. Dat gecombineerd met goed werk.

Marjolein uit Zwolle 30-6-2021

Mijn huis is erg opgeknapt door het werk van Marcel. Ik vertrouwde hem volledig door zijn vakkundigheid en professionaliteit. Niet de goedkoopste, maar zeker waar voor het geld!!!

Yvonne uit Zwolle 29-5-2021

Het buitenschilderwerk is deskundig en vlot geverfd. Gezien de weersomstandigheden duurde het iets langer. Communicatie wanneer er geschilderd zou worden was zeer punctueel en helder.

Catharina Ringeling, Zwolle 22-9-2020

Frank uit Zwolle 13-9-2020We kennen elkaar al een aantal jaar. De kwaliteit van het werk is telkens weer zoals je van te voren verwacht. Ziet er wederom prima uit.

Dhr/mevr. Samson uit Zwolle 6-7-2020

Onze woning heeft een algehele metamorfose gehad door Marcel en Alwin. Zowel de kozijnen als de buitenmuren. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het werk wat ze hebben geleverd. Fijne, betrouwbare en gezellige schilders.

Dhr/mevr. Le Fevre uit Zwolle 23-04-2020
Wij zijn super tevreden!!! Wonen in een klein appartementje, waar het passen en meten was tijdens de schilderwerkzaamheden, maar behalve dat Marcel echt vakwerk levert, heeft hij ons door zijn rust en overzicht goed door deze week geleid!!! We genieten nu elke dag van ons frisse “nieuwe” appartement!! TOPPER!!!

Janine uit Zwolle 28-11-2019

Marcel Onstenk is iemand die kundig is in zijn vak en zich daarin blijft ontwikkelen. Daarnaast heeft hij aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant en denkt hij mee. Hij werkt netjes en is prettig in de omgang, wat fijn is als iemand in je huis aan het werk is ;-)