Actie-produkten

Sigma Perfect Matt 5ltr OP=OP!

Sigma Perfect Matt

De Sigma Perfect Matt is een matte muurverf die speciaal ontworpen is voor wanden en plafonds binnenshuis. Door de 100% acrylaatdispersie en de Smooth Layer Technology krijg je een super gladde afwerking zonder banen of opglanzen.

Sigma Perfect Matt is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaten, glasweefsel, glasvlies en goed hechtende verflagen en structuurpleisters.

70,00 €

Deltec Schilderstape Gold 24mmx50mtr

Deltec Maskeertape Gold

De Deltec Maskeertape Gold is de topper onder de schilderstapes en dat komt doordat deze tape zorgt voor strakke lijnen wanneer je aan het schilderen bent. Daarnaast kun je deze tape tot wel 6 maanden laten zitten en laat deze tape geen lijmresten achter. Deze schilderstape is UV bestendig en bestand tot wel 100°C. Je de Deltec Maskeertape Gold gebruiken voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Voordelen van Deltec Maskeertape Gold

Met deze tape creëer je scherpe lijnen
5,50 €

Spuitbus A-merk mat zwart

Spuitbus A-merk mat zwart in spuitbus is een sneldrogende zwarte lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, kan gespoten worden op behandelde ondergronden zoals hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. Verder heeft het een duurzame kleur (RAL9005) en een goede oppervlaktehardheid.

Sneldrogend
Hoge vaste stoffengehalte en dekkracht
Bestand tegen strooizout, steenslag etc
Lichtecht en UV-bestendig
Goede oppervlakte hardheid
Bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden
Slijtvast en krasvast
Uitstekende hechting
2,50 €

Kwast Rond Professioneel hybride besnijkwast nr 10 en nr 12

Vanwege de vraag in de markt naar een universele kwast voor het gebruik van terpentine en watergedragen introduceerde Veba/Anza een kwast met hybride, synthetische vezels. De puntige geslepen kwast is uitermate geschikt voor het precieze besnijwerk. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke verwerking en glad eindresultaat.  Het geheim achter een succesvolle verfklus is goed materiaal.

Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:
 

Voordelen

3,00 €