Actie-produkten

Sikkens Professionele buitenlak Hoog-en zijdeglans 750ml OP=OP

Met Sikkens Buitenlak Hoogglans bescherm je je houtwerk tot 8 jaar en behoud langdurig zijn glans. Je gebruikt hoogglans voor hout en dekkende terpentine verdunbare verf of beitslagen buiten. Ook is hoogglans geschikt voor goed voorbehandeld metaal en harde kunststof.

Hoge glansgraad
Zeer strak resultaat
Extra bescherming voor hout

De hoogglanslak is verkrijgbaar in een 750ml verpakking en verkrijgbaar in de kleuren wijnrood, grachtengroen,geldersblauw- en monumentengroen
22,95 €

Bison Siliconenkit Acrylbaden Wit 300ml

Bison Siliconenkit Acrylbaden Wit

Geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen, naden en kieren in badkamer, keuken, toilet en douche. Speciaal bij acrylbaden en kunststof douchewanden. Tevens geschikt voor afdichtingen bij sanitair-toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en douchebak, bad, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Hecht op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Voor aquaria Bison Siliconenkit Glas gebruiken.
  • UV en weerbestendig.
  • Uitstekende hechting zonder primer.
6,79 €

Sigma MEMO PAINT KIT complete set

Sigma Memo Paint kopen met korting!

Bestel hier Sigma Memo Paint en schilder je muur met deze transparante Whiteboard verf. Toepasbaar over iedere kleur en egale ondergrond. Je kunt er ook tafels of andere meubels mee beschilderen. Sigma Memo Paint geeft eindeloze praktische en creatieve mogelijkheden.

De voordelen van Sigma Memo Paint:

Overschilderbaar na gebruik
Op iedere gladde ondergrond te gebruiken
Geschikt voor muren, deuren, kasten etc*
Alle benodigdheden voor het aanbrengen zitten in deze kit
60,95 €

bison montagekit direct grip wit 370 gram OP=OP

Bison Montagekit Direct Grip is een extra sterke, oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie met een extreem hoge aanvangshechting. Voor het super snel en muurvast bevestigen van o.a. hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels en piepschuim op poreuze ondergronden zoals beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat. Blijvend elastisch en vullend. Spijkers en schroeven overbodig.

Eigenschappen:
- Extreem hoge aanvangshechting: 120 kg/m²
- Zeer hoge eindsterkte
- Eenvoudig verwerkbaar 
- Vullend 
6,50 €