Actie-produkten

Histor Perfect Finish radiator zijdeglans 750 ml lichte kleuren OP=OP

Histor Perfect Finish radiator zijdeglans 750 ml lichte kleuren is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van radiatoren en verwarmingsbuizen.
De lak is hittebestendig en behoudt mooi zijn kleur. De lak is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf.
Grondverf is niet nodig, je kan de lak direct op je radiator aanbrengen. De verf is makkelijk aan te brengen en sneldrogend.
  • Na 1 uur is de verf stofdroog 
  • Na 5 uur overschilderbaar.
  • Elke gewenste kleur
17,50 €

Histor Traplak 750ml lichte kleuren OP=OP

Histor Perfect Finish traplak anti-slip zijdeglans 7000 750 ml is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen.
De lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, hierdoor voorkom je uitglijden. De lak is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. De lak is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig, je kan de lak direct op je trap aanbrengen. De verf is makkelijk aan te brengen en je trap is snel weer beloopbaar. Na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar.
19,50 €

Sikkens Professionele buitenlak Hoog-en zijdeglans 750ml OP=OP

Met Sikkens Buitenlak Hoogglans bescherm je je houtwerk tot 8 jaar en behoud langdurig zijn glans. Je gebruikt hoogglans voor hout en dekkende terpentine verdunbare verf of beitslagen buiten. Ook is hoogglans geschikt voor goed voorbehandeld metaal en harde kunststof.

Hoge glansgraad
Zeer strak resultaat
Extra bescherming voor hout

De hoogglanslak is verkrijgbaar in een 750ml verpakking en verkrijgbaar in de kleuren wijnrood, grachtengroen,geldersblauw- en monumentengroen
22,95 €

Bison Siliconenkit Acrylbaden Wit 300ml

Bison Siliconenkit Acrylbaden Wit

Geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen, naden en kieren in badkamer, keuken, toilet en douche. Speciaal bij acrylbaden en kunststof douchewanden. Tevens geschikt voor afdichtingen bij sanitair-toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en douchebak, bad, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Hecht op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Voor aquaria Bison Siliconenkit Glas gebruiken.
  • UV en weerbestendig.
  • Uitstekende hechting zonder primer.
6,79 €